Projekat “Nova industrija HUB – model održive podrške preduzetništva mladih” ima za cilj doprinos mogućnostima za preduzetništvo i perspektivu samozapošljavanja mladih, kroz obezbeđivanje prostora, obuke i mentorske podrške za preduzetničke inicijative mladih. Reč je o sedmomesečnom projektu koji realizuje Edukativni centar – Kruševac u partnerstvu sa KZM Trstenik, KZM Brus i UG EmPower.

U toku projekta realizovaće se intenzivna promotivna kampanja, kako bi se što veći broj mladih informisao, motivisao i uključio u predviđeni program koji unapređuje preduzetnička znanja i veštine, kroz organizovanje realnih susreta sa mladim preduzetnicima, Meet Up edukativnih obuka, Hakatona i inkubacije omladinskih preduzetničkih inicijativa. U projektnim aktivnostima očekivano je učešće više od 5000 mladih, od kojih najmanje 200 direktnih korisnika projekta, a u okviru podržanih preduzetničkih poslova predviđa se samozapošljavanje najmanje 20 mladih preduzetnika.

Projekat “Nova industrija HUB – model održive podrške preduzetništva mladih” sprovodi Edukativni centar – Kruševac, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed