PRIJAVITE LOKALNU INICIJATIVU za INSTITUCIONALNI GRANT – ROK produžen do 15. jula!

Do kraja produženog roka za konkurs “Institucionalni grantovi”, ostalo je još 10 dana. Nacionalna koalicija za decentralizaciju sa partnerima, Grupom 484 i Fondacijom Jelena Šantić, produžila je rok za prijavu do 15. jula u 15 sati. Uslovi konkursa su ovde, a možete se prijaviti ovde. Verujući da lokalne zajednice imaju dovoljno resursa i potencijala da postanu bolja mesta za život želimo da podržimo autentične lokalne inicijative koje predstavljaju društvenu inovaciju i koje imaju dugoročnu vizije promene u zajednici, u oblastima vladavine prava i kulturne raznolikosti. Pozivamo sve autentične lokalne organizacije da kvalitetnom prijavom preko platforme promeni.rs uđu u trku za podršku od 10.000 do 40.000 evra.

Detalje o konkursu možete pronaći u smernicama, ako imate dodatnih nedoumica pogledajte info- sesiju i prezentaciju gde su odgovori na mnoge od njih, a ako imate dodatnih pitanja pišite na mejl podrska@promeni.rs.

Rok za slanje prijava je 15. jul do 15 časova, a podršku će dobiti do 5 inicijativa zavisno od kvaliteta i potencijala aplikacije. Konkurs predviđa finansijsku podršku u sprovođenju projekta kao i mentorsku podršku usmerenu na strateški, programski i finansijski razvoj autentičnih lokalnih inicijativa. Konkurs se realizuje se uz podršku Evropske unije u okviru projekta “Lokalni poziv za EU”.