„PODELJENA PROŠLOST – ZAJEDNIČKA BUDUĆNOST“ – OTVOREN DRUGI POZIV ZA PROJEKTE

„Podeljena prošlost – zajednička budućnost“ (Divided Past – Joint Future) je projekat koji implementira konzorcijum 18 partnera (7 IPA zemalja korisnica, kao i Slovenija, Hrvatska, Austrija i Holandija), među kojima je i Edukativni centar Kruševac. Nosilac je Omladinski komunikativni centar Banja Luka, a projekat uključuje organizacije civilnog društva, istraživačke institute, fondacije i 13 partnera iz privrednog sektora.

U ime konzorcijuma, Omladinski komunikativni centar Banja Luka raspisuje 2. poziv za finasiranje projekata organizacija civilnog društva u 7 zemalja, među kojima je i Srbija. Poziv je otvoren do 8. marta 2019.

Poziv je objavljen u sklopu projekta “Divided Past – Joint Future”, koji se sprovodi u zemljama Zapadnog Balkana i Turskoj, a podržan je od Evropske unije. Poziv je otvoren za podršku malim projektima organizacija civilnog društva zemalja Zapadnog Balkana i Turske, koji doprinose poštovanju različitosti i unapređenju inkluzivne prakse među članovima zajednice i zainteresovanim stranama, kroz aktivnosti izgradnje mira.

Kriterijumi i potrebna dokumentacija dostupni su na: http://jointfuture.org/news/call-for-the-proposals-no-2/

Изборник