PLATFORMA promeni.rs – POKRENI SE I TI!

Ukoliko želite kvalitetnije okruženje, lepši komšiluk, srećniju zajednicu – kreirajte je! Put je olakšan preko platforme PROMENI koja je na usluzi građanima i građankama Srbije. Namenjena je svima koji žele da se pokrenu, kako bi stvorili pozitivnu promenu u svojoj sredini.

Ako imate dobru ideju i ekipu sa kojom biste je realizovali, ali nemate iskustva, novca i drugih resursa – posetite sajt promeni.rs, gde su dostupne informacije o: mogućnostima podrške, neophodnim koracima pri planiranju i organizaciji uličnih akcija, uspešnim primerima aktivizma u Srbiji, primerima dobre prakse u svetu i organizovanju akcija, a na platformi možete prijaviti i svoju akciju.

Platforma je pokrenuta kroz projekte: TVOJE MESTO U SRBIJI koji Nacionalna koalicija za decentralizaciju (NKD) sprovodi u partnerstvu sa CRTA-om, Fondacijom “Jelena Šantić”, ORCA-om I Media reform centrom Niš  i GRAĐANI IMAJU MOĆ koji partnerski realizuju Beogradski centar za bezbednosnu politiku, CRTA, NKD i Partneri zademokratske promene Srbija, uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). 

Izvori: promeni.rs, nkd.rs

Изборник