OTVOREN POZIV ZA VOLONTIRANJE NA 13. MEĐUNARODNOJ STUDENTSKOJ NEDELJI U BEOGRADU

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu će se ove godine održati od 14. do 22. jula pod sloganom „Budućnost zove“, a domaći i učesnici iz inostranstva biće u prilici da uživaju u raznovrsnim manifestacijama zabavno-edukativnog karaktera.
Otvoren je poziv za mlade, zainteresovane da učestvuju u organizaciji najvećeg studentskog festivala u Jugoistočnoj Evropi!
Volonteri na festivalu će imati priliku da steknu korisna iskustva: veštine organizovanja i upravljanja događajima, družiće se sa vršnjacima iz čitavog sveta i upoznati njihove kulture. Projekat je internacionalnog karaktera, a zvanični jezik festivala – engleski.

Volonterski sektori na festivalu su:

1. Group guide volonteri/ke – koordiniraće grupama učesnika prilikom održavanja različitih manifestacija i biće sa njima u stalnoj, neposrednoj komunikaciji.
2.Info&host volonteri/ke – na raspolaganju su učesnicima prilikom dolaska, smeštaja i upoznavanja sa osnovnim informacijama tokom festivala.
3.Sektor logistika – predstavlja jedan od najbitnijih preduslova za uspešno funkcionisanje festivala.
4. Media volonteri/ke – video/foto – zaduženi da zabeleže sve lepe trenutke u toku festivala i pretvore ih u uspomene.

USLOVI ZA VOLONTIRANJE :
– Osobe starosti između 18 i 30 godina, sa mestom boravka u Beogradu;
– Poznavanje engleskog jezika;

*U slučaju da se prijavljujete za medija volontere/ke, od vas se očekuje da fotografišete/snimate sve događaje tokom festivala, zbog čega je poželjno poznavanje rada u Photoshop-u ili nekom sličnom programu za obradu fotografija i montiranje videa. Media sektor tradicionalno najviše sarađuje sa PR timom, budući da im oni obezbeđuju deo materijala za saopštenja, sajt i sve društvene mreže. Kako bi prikazali dosadašnji rad, očekuje se vaš portolio prilikom prijavljivanja.

KAKO SE PRIJAVITI?
Rok za prijavljivanje volontera je 17. maj, 23:59

Više informacija o prijavljivanju, volontiranju i festivalu možete pronaći na zvaničnom sajtu iswib.org
Formular prijave dostupan je na APPLY VOLUNTEERS

Izvor: iswib.org