Hakaton takmičenje – Volonterski Izazov! Prijavite se!

Pozivamo sve zainteresovane mlade Kruševljane i Kruševljanke da se pridruže jedinstvenom Volonterskom Izazovu, koji će se održati 13. februara 2024. godine u prostorijama Edukativnog centra – Kruševac.

Volonterski Izazov je hakaton takmičenje koje pruža priliku mladima da pokažu svoju kreativnost, liderstvo i angažovanje u zajednici. Timovi će imati zadatak da osmisle i predstave inovativne volonterske akcije s ciljem unapređenja lokalne zajednice.

Rok za prijavljivanje je 8. februar u ponoć.  Sastavite tim od 3 do 5 članova i popunite prijavni obrazac na ovom LINKU.

Najuspešniji timovi će dobiti novčanu podršku Edukativnog centra – Kruševac za realizaciju svojih volonterskih akcija. Vaše ideje mogu napraviti stvarnu razliku!

Ako imaš ideju kako da unaprediš svoj grad i doprineseš lokalnoj zajednici kroz volontiranje, ne čekaj, okupi svoju ekipu, prijavi se i budi deo Volonterskog Izazova.

Poseti naš Instagram profil za više informacija. Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem poruka ili pozovite 037243004.

Budi promena koju želiš da vidiš u svom gradu!

Projekat „Volonterski izazov – mladi pokreću zajednicu“ sprovodi Edukativni centar – Kruševac. Inicijativa je deo Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).