ECK ORGANIZOVAO KONFERENCIJU “MOJA KARIJERA”

Završnu godišnju konferenciju „Moja karijera – Međusektorski do razvijenog sistema karijernog vođenja i savetovanja u srednjim školama u Kruševcu“, Edukativni centar Kruševac organizovao je krajem novembra, u prostorijama Gimnazije, u okviru istoimenog projekta.

Na konferenciji su predstavljene realizovane aktivnosti i postignuti rezultati tokom projekta „Moja karijera – Međusektorski do razvijenog sistema karijernog vođenja i savetovanja u srednjim školama u Kruševcu“, koji se sprovodi uz podršku Švajcarske organizacije SOLIDAR SUISSE. Zainteresovanima je predstavljen međusektorski model karijernog razvoja mladih na lokalnom nivou, kao i planovi u ovoj oblasti. Tom prilikom, učenicima kruševačkih srednjih škola koji su učestvovali u ovogodišnjem programu “Senka na poslu” uručeni su sertifikati.

dav

Konferenciji je, uz predstavnike Nacionalne službe za zapošljavanje, Agencije za regionalni razvoj Rasinskog okruga, Timova za karijerno vođenje i savetovanje kruševačkih srednjih škola, prisustvovao i direktor kancelarije SOLIDAR SUISSE-a u Srbiji, Nikola Mikašinović.

Изборник