Ciklus emisija „Youthe“ na podkastu KRAK – Gost Nenad Stojanović

Ciklus emisija „Youthe“ na podkastu KRAK Edukativnog centra – Kruševac realizuje se u okviru projekta „Garancije za mlade u lokalnim politikama i praksi“.

U osmoj emisiji Youthee, podcasta KRAK razgovarali smo sa Nenadom Stojanovićem, jednim od osnivača OCD PROAKTIV i DELI prostora za kreativno delovanje iz Niša. Popularni Neni nam je objasnio da oni u stvari jednostavno osnažuju mlade ljude. Kako i šta rade sa mladima na selu, sa mladima koji se bave kreativnim industrijama i kako im pomažu da započnu svoj sopstveni biznis saznajte u novom izdanju emisije Youthee koju možete preslušati OVDE.

Projekat „Garancije za mlade u lokalnim politikama i praksi“ Edukativni centar – Kruševac sprovodi u okviru projekta Beogradske otvorene škole „Dijalog promena – Podrška reformama kroz saradnju organizacija civilnog društva i javnih vlasti“ uz finansijsku podršku Evropske Unije. Stavovi izneti u emisiji ne izražavaju nužno stavove donatora ni Beogradske otvorene škole i za njih je isključivo odgovoran Edukativni centar – Kruševac.