Ciklus emisija „Youthe“ na podkastu KRAK – Gost Nemanja Glavinić

Ciklus emisija „Youthe“ na podkastu KRAK Edukativnog centra – Kruševac realizuje se u okviru projekta „Garancije za mlade u lokalnim politikama i praksi“.

Organizacija “Dostignuća mladih u Srbiji” deo je globalne mreže Junior Achievement, koja se bavi preduzetničkim obrazovanjem. Dostignuća mladih implementiraju programe preduzetničkog obrazovanja, primarno u srednjim školama, a u ovom trenutku aktivnosti sprovode u 350 škola u Srbiji. O tome u četvrtoj epizodi podkasta KRAK – emisija Youthe govori Nemanja Glavinić iz Dostignuća mladih u Srbiji.  Emisija je dostupna na radiju KRAK utorkom, četvrtkom i subotom od 12 časova ili na YouTube kanalu Edukativnog centra – Kruševac.

Projekat „Garancije za mlade u lokalnim politikama i praksi“ Edukativni centar – Kruševac sprovodi u okviru projekta Beogradske otvorene škole „Dijalog promena – Podrška reformama kroz saradnju organizacija civilnog društva i javnih vlasti“ uz finansijsku podršku Evropske Unije. Stavovi izneti u emisiji ne izražavaju nužno stavove donatora ni Beogradske otvorene škole i za njih je isključivo odgovoran Edukativni centar – Kruševac.