Ciklus emisija „Youthe“ na podkastu KRAK – Gost Marko Cenić

Ciklus emisija „Youthe“ na podkastu KRAK Edukativnog centra – Kruševac realizuje se u okviru projekta „Garancije za mlade u lokalnim politikama i praksi“.

Job info centar iz Pirota je prepoznato i priznato udruženje koje se, kako i sam naslov kaže, bavi programima zapošljavanja mladih, karijernog vođenja i savetovanja i obukama na radnom mestu. Marko Cenić, iz Job info centra je sa nama podelio svoje iskustvo iz ove oblasti. Pričali smo sa kojim se izazovima suočavaju mladi u Pirotu, ali i ljudi koji sprovode programe zapošljavanja. Šta je to što bi po Markovom mišljenju bilo potrebno urediti kako bi mladi lakše pristupali tržištu rada ili lakše birali karijerni put, saznajte u trećoj epizodi podkasta KRAK – emisija Youthe dostupna na radiju KRAK utorkom, četvrtkom i subotom od 12 časova ili na YouTube kanalu Edukativnog centra – Kruševac.

Projekat „Garancije za mlade u lokalnim politikama i praksi“ Edukativni centar – Kruševac sprovodi u okviru projekta Beogradske otvorene škole „Dijalog promena – Podrška reformama kroz saradnju organizacija civilnog društva i javnih vlasti“ uz finansijsku podršku Evropske Unije. Stavovi izneti u emisiji ne izražavaju nužno stavove donatora ni Beogradske otvorene škole i za njih je isključivo odgovoran Edukativni centar – Kruševac.