Ciklus emisija „Youthe“ na podkastu KRAK – Gošća Snežana Pavković

Ciklus emisija „Youthe“ na podkastu KRAK Edukativnog centra – Kruševac realizuje se u okviru projekta „Garancije za mlade u lokalnim politikama i praksi“.

Timočki klub je nevladino i nepolitičko udruženje građana registrovano 1998 god sa sedištem u Knjaževcu. Misija Timočkog kluba je: unapređenje, ekološki bezbednog socijalnog i ekonomskog razvoja Timočke krajine. Sa Snežanom Pavković iz Timočkog kluba smo razgovarali o aktivnostima koje ova organizacija sprovodi na jačanju zapošljivosti i zapošljavanja mladih u istočnoj Srbiji, ali i o trendovima na tržištu rada i prilikama za zapošljavanje mladih u ovom delu Srbije. Šesto izdanje emisije Youthee možete poslušati na YouTube kanalu Podcasta KRAK.

Projekat „Garancije za mlade u lokalnim politikama i praksi“ Edukativni centar – Kruševac sprovodi u okviru projekta Beogradske otvorene škole „Dijalog promena – Podrška reformama kroz saradnju organizacija civilnog društva i javnih vlasti“ uz finansijsku podršku Evropske Unije. Stavovi izneti u emisiji ne izražavaju nužno stavove donatora ni Beogradske otvorene škole i za njih je isključivo odgovoran Edukativni centar – Kruševac.