Ciklus emisija „Youthe“ na podkastu KRAK – Gošća Milica Barać

Ciklus emisija „Youthe“ na podkastu KRAK Edukativnog centra – Kruševac realizuje se u okviru projekta „Garancije za mlade u lokalnim politikama i praksi“.

U desetoj emisiji „Youthee“ razgovarali smo sa Milicom Barać iz Somborskog edukativnog centra (SEC). Milica nam je u ovoj emisiji pričala o aktivnostima koje Somborski edukativni centar sprovodi za decu i mlade. Fokus nam je naravno bio na zapošljavanju, te važnosti međusektorske saradnje u ovom procesu. Dotakli smo se uloge koje imaju škole, udruženja, ali i važnosti uključivanja biznis sektora. Milica nam je pričala i o projektima u ovoj oblasti koje SEC realizuje. Više o svemu čujte od naše gošće OVDE.

Projekat „Garancije za mlade u lokalnim politikama i praksi“ Edukativni centar – Kruševac sprovodi u okviru projekta Beogradske otvorene škole „Dijalog promena – Podrška reformama kroz saradnju organizacija civilnog društva i javnih vlasti“ uz finansijsku podršku Evropske Unije. Stavovi izneti u emisiji ne izražavaju nužno stavove donatora ni Beogradske otvorene škole i za njih je isključivo odgovoran Edukativni centar – Kruševac.