Ciklus emisija „Youthe“ na podkastu KRAK – Gošća Jelena Stojanović

Ciklus emisija „Youthe“ na podkastu KRAK Edukativnog centra – Kruševac realizuje se u okviru projekta „Garancije za mlade u lokalnim politikama i praksi“.

Jelena Stojanović, naša današnja gošća, pričala nam je o Nacionalnoj asocijaciji praktičara i praktičarki omladinskog rada. Nakon toga, razgovarali smo o jako važnoj temi i temi kojom se naš projekat primarno bavi – Garancije za mlade. Razvoj plana implementacije Garancija za mlade je trenutno u toku u Srbiji, a Jelena nam je pričala više o tome obzirom da NAPOR i učestvuje u ovom procesu. Više o svemu možete čuti OVDE.

Projekat „Garancije za mlade u lokalnim politikama i praksi“ Edukativni centar – Kruševac sprovodi u okviru projekta Beogradske otvorene škole „Dijalog promena – Podrška reformama kroz saradnju organizacija civilnog društva i javnih vlasti“ uz finansijsku podršku Evropske Unije. Stavovi izneti u emisiji ne izražavaju nužno stavove donatora ni Beogradske otvorene škole i za njih je isključivo odgovoran Edukativni centar – Kruševac.