Ciklus emisija „Youthe“ na podkastu KRAK – Gošća Danijela Simonović

Ciklus emisija „Youthe“ na podkastu KRAK Edukativnog centra – Kruševac realizuje se u okviru projekta „Garancije za mlade u lokalnim politikama i praksi“.

Danijela Simonović je koordinatorka tima za karijerno vođenje i savetovanje u Prvoj tehničkoj školi u Kruševcu. Sa Danijelom smo razgovarali o aktivnostima koje njihov tim realizuje sa mladima i drugim uslugama koje su mladima na raspolaganju iz oblasti karijernog vođenja i savetovanja. Pričali smo o saradnji škole sa drugim institucijama, kao i sa biznis sektorom. Dvanaestu emisiju Youthe možete poslušati OVDE.

Projekat „Garancije za mlade u lokalnim politikama i praksi“ Edukativni centar – Kruševac sprovodi u okviru projekta Beogradske otvorene škole „Dijalog promena – Podrška reformama kroz saradnju organizacija civilnog društva i javnih vlasti“ uz finansijsku podršku Evropske Unije. Stavovi izneti u emisiji ne izražavaju nužno stavove donatora ni Beogradske otvorene škole i za njih je isključivo odgovoran Edukativni centar – Kruševac.