AKTER – Emisija Youth Activator 7 – gošća Jovana Aksentijević

U ciklusu emisija Youth Activator, fokus je na značaju aktivne partcipacije mladih, promociji volontiranja i nacionalnih i međunarodnih programa mobilnosti i saradnje. Ciklus Youth Activator na podkastu KRAK snima se i emituje u okviru projekta „AKTER – aktivizam, edukacija i volonterizam mladih“, koji sprovodi Edukativni centar – Kruševac. Inicijativa je deo Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

U sedmoj u ciklusu emisija Youth Activator, gošća je jedna od učesnica Škole omladinskog aktivizma, Jovana Aksentijević sa kojom rezimiramo ovu obuku za vršnjačke edukatore, a razgovarali smo i o vidljivosti stavova i potreba mladih u medijskom prostoru. Preslušajte YOUTH ACTIVATOR 7

 

Izrada audio materijala realizovana je u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). Sadržaj audio materijala isključiva je odgovornost Edukativnog centra – Kruševac i nužno ne izražava stavove Evropske unije (EU) niti Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).