nedelja , 20 avgust 2017

Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata – Mladi su zakon 2016.

Edukativni centar – Kruševac, resurs centar Ministarstva omladine i sporta za Rasinski i Toplički okrug, u saradnji sa Kancelarijama za mlade iz Rasinskog i Topličkog okruga, a uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, u okviru programa MLADI SU ZAKON otvara

Konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih 2016.

Ako ste kreativni, hrabri, humani, ako želite da omogućite kvalitetniji život vršnjacima, mladima ali i drugim sugrađanima u svojoj lokalnoj zajednici i imate između 15 i 30 godina, učestvujte u programu MLADI SU ZAKON koji se realizuje sedmu godinu za redom u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih širom Srbije!

Na konkurs mogu da se prijave udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova/članica sa teritorije Rasinskog i Topličkog okruga. Neformalne omladinske grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu.

Ovde može preuzeti SMERNICE konkursa i OBRAZAC  za pisanje predloga projekta.

Konkurs je otvoren do 10. jula 2016. godine!

Predstavnici/ce odabranih omladinskih grupa/udruženja mladih biće pozvani na trodnevnu obuku za pisanje projekata i upravljanje projektnim ciklusom, koja će biti održana u periodu od 25. – 27. jula 2016. godine.

Konačni rezultati konkursa će biti objavljeni 10. avgusta 2016. godine.