nedelja , 20 avgust 2017
ECK ORGANIZOVAO SEMINAR „KARIJERNO VOĐENJE I SAVETOVANJE U SREDNJIM ŠKOLAMA – OSNOVNA OBUKA“

ECK ORGANIZOVAO SEMINAR „KARIJERNO VOĐENJE I SAVETOVANJE U SREDNJIM ŠKOLAMA – OSNOVNA OBUKA“

  Udruženje građana „Edukativni centar Kruševac“ organizovalo je, 18. i 19. avgusta, seminar „Karijerno vođenje i savetovanje u srednjim školama – osnovna obuka” za predstavnike/ce Timova za karijerno vođenje i savetovanje kruševačkih srednjih škola.

  Seminar je organizovan u okviru projekta  „Unapređivanjem sistema karijernog vođenja i savetovanja do povećanja zapošljivosti i zapošljavanja mladih u Kruševcu“, koji UG „Edukativni centar Kruševac” realizuje uz podršku Švajcarske organizacije za pomoć svetu rada “SOLIDAR Suisse”. Cilj projekta je usmeren na unapređivanje sistema karijernog vođenja i savetovanja mladih u gradu Kruševcu, kroz jačanje uloge i unapređivanje edukativnih i praktičnih potencijala Timova za karijerno vođenje i savetovanje u srednjim školama.

  U organizaciji ECK, ovaj dvodnevni akreditovani seminar realizovao je trenerski tim “Beogradske otvorene škole”, a prisustvovao je i direktor Kancelarije „SOLIDAR Suisse“ u Srbiji, Nikola Mikašinović. Seminar je održan u prostorijama Centra za stručno usavršavanje u Kruševcu.